Vier mee en win

Maak kans op leuke prijzen

Waar jij energie van krijgt

Speciaal voor onze jubileum geven we energieke cadeaus weg! Ontdek hoe jij een elektrische fiets, laadpaal of een sportieve cadeaubon in de wacht kunt slepen!

10 jaar Boon Solar, 10 jaar vol energie!

Boon Solar bestaat 10 jaar. Samen met jou heffen we het glas op een energieke toekomst: dat van onze kinderen, dat van een gezonde planeet. Geniet mee van de feestvreugde: neem deel aan onze wedstrijd en win fantastische prijzen! Veel succes aan alle deelnemers!

Bekijk het filmpje
Wat weet jij over het capaciteitstarief en de impact ervan op je energiefactuur? Spijker nu je kennis bij! Zo bereid je je optimaal voor op de wedstrijdvragen.

Beantwoord de vragen
Zet je schrap voor deze uitdagende wedstrijd! Vul je gegevens in en zoek de juiste antwoorden. Vergeet ook de schiftingsvraag niet. Er hangt energie in de lucht!

Maak kans op een energieke prijs
Klaar? Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van een elektrische fiets, laadpaal of sportieve cadeaubon. Deelnemen is kans maken, dat is zeker!

Ik wil een energieke prijs winnen

Vastbesloten om je slag te slaan? Speel dan het spel door hier je gegevens in te vullen en de meerkeuzevragen te beantwoorden. Misschien ga jij aan de haal met een sportieve cadeaubon, een laadpaal of een elektrische fiets. Win, win, win!

"*" geeft vereiste velden aan

1Stap 1
2Stap 2
Akkoord reglement

Waag je kans!

Proficiat! Jij hebt de quiz doorlopen. Zijn jouw antwoorden er boenk op? Dan wil dat zeggen dat jij kans maakt om dit spannende spel te winnen. Dit zit in onze prijzenpot:

in de eerste ronde: een elektrische fiets (t.w.v. € 2.000, incl. btw);
in de tweede ronde: een laadpaal (t.w.v. € 2.349, excl. btw);
4 sportieve cadeaubonnen (t.w.v. € 50).

Onder alle juiste antwoorden en op basis van de schiftingsvraag organiseren we om de acht weken een loting. De winactie loopt van 15 mei tot 15 september 2023. Hou onze socials in de gaten en ontdek of jij een gelukkige winnaar bent.