Vier mee en win

Maak kans op leuke prijzen

Waar jij energie van krijgt

Samen met de kleinsten maken we er een onvergetelijk verjaardagsfeest van! Zin om samen met je ouders, broer of zus een knotsgekke dag te beleven? Neem deel aan deze coole quiz!

10 jaar Boon Solar, 10 jaar vol energie!

Boon Solar bestaat 10 jaar en dat willen we vieren met jou! Dankzij onze verjaardagsaanbiedingen zullen je ouders minder voor elektriciteit moeten betalen. En psst … Energuy heeft ook voor jou een cool spel in petto! Doe jij gezellig mee?

Bekijk het filmpje
Energie van de zon omzetten in elektriciteit, kan dat? Jawel, hoor. Energuy toont wat jij altijd al wou weten. Neem zeker een kijkje!

Beantwoord de vragen
Bekeek je aandachtig het filmpje? Zet je dan maar schrap voor de wedstrijd. Hoe? Vul je gegevens in en duid de juiste antwoorden aan: klaar!

Maak kans op een energieke prijs
Spannend … elke maand geven wij een gezinsticket weg voor een pretpark! Je vergat toch de schiftingsvraag niet in te vullen?

Ik wil een energieke prijs winnen

Klaar … start! Vul hier je gegevens in om deel te nemen aan onze feestwedstrijd. Daarna volgen enkele vraagjes. Geen paniek! Denk aan wat Energuy je heeft geleerd. Als beloning kan je meteen een leuke kleurplaat downloaden. Veel succes!

"*" geeft vereiste velden aan

1Stap 1
2Stap 2
Akkoord reglement*

Doe mee en win een
FUN-tastische prijs!

Samen ontspannen is dé ideale manier om positieve energie te tanken. Dat treft! Want wij geven elke maand een gezinsticket weg voor een pretpark in Vlaanderen (t.w.v. max € 160). Je kan gratis en vrijblijvend deelnemen van 15 mei 2023 tot 15 december 2023. Onder alle juiste antwoorden en op basis van de schiftingsvraag organiseren we elke 16de van de maand een loting. Ontdek op onze socials of jij de gelukkige winnaar bent.