Verlaag jouw energiefactuur

Besparen op je energiekosten?
Laat je eigen groene stroom optimaal renderen!

Wie investeert in zonnepanelen, bespaart een pak op de elektriciteitsfactuur. Logisch, want je maakt gebruik van je eigen opgewekte energie. Om je productiecapaciteit optimaal te benutten, gaan we bij Boon Solar nòg een stap verder. Van een thuisbatterij die toelaat de groene stroom op te slaan tot het slim aansturen van laadpalen en boilers. Benieuwd hoe ook jij je productie en verbruik perfect op elkaar kunt afstemmen? Boon Solar adviseert je graag!

We helpen jouw energiefactuur verlagen met
enkele eenvoudige oplossingen!

Zonnepanelen,
een slimme investering!

Energie is onmisbaar voor een hedendaags wooncomfort. Maar tegen welke prijs? Gelukkig is er een gratis bron van energie: de zon! Dankzij een duurzame investering in zonnepanelen, bespaar je flink op je energiefactuur én creëer je een meerwaarde voor je woning. Maar de ene installatie is de andere niet. Boon Solar werkt uitsluitend met hoogwaardige monokristallijne zonnepanelen, waarvan bewezen is dat ze een uitzonderlijk hoog rendement opleveren: tot 500 Wattpiek per paneel. Zo verdien je in minder dan 6 jaar je zonnepanelen terug!

Een thuisbatterij:
no energy to waste!

Ga je overdag uit werken? Dan is het niet eenvoudig om je elektriciteitsverbruik af te stemmen op de momenten dat je zonnedak het best presteert. Wist je dat op die manier tot 65% verloren gaat? Zonde, natuurlijk! Daarom biedt Boon Solar de perfecte oplossing. Een thuisbatterij slaat overdag de zonne-energie op, zodat je ’s avonds je eigen opgewekte kilowatts kunt gebruiken. Zo bespaar je nóg meer op je energiekosten. Maxi-comfort voor een mini-energiefactuur: een lumineus idee!

Smart Energy systemen:
de ultieme groene-stroom-droom

Werkelijk alles uit je groene energie halen? Dat is wat een Smart Energy Systeem voor je doet! De werkwijze is simpel. Een slimme sturing linkt de opgewekte en opgeslagen groene stroom automatisch aan grote verbruikers zoals een elektrische boiler, accumulatieverwarming, enzovoort. Zo benut je elke kilowatt. Een Smart Energy Systeem is dan ook de meest efficiënte methode om jouw gezin van aangenaam wooncomfort te voorzien. Kies samen met Boon Solar voor een milieuvriendelijke toekomst!

Ons plan van aanpak

Afspraak

Benieuwd hoe jij je energiekosten kunt verlagen? Onze energie-adviseur komt graag bij je langs, brengt jouw energienoden in kaart en geeft persoonlijk advies.

Offerte

Rekening houdend met de hellingsgraad van jouw dak, de oriëntering en de oppervlakte stellen wij een gedetailleerde offerte en 3D-simulatie op. Een helder voorstel op maat!

Bestelling

Neem gerust de tijd om ons voorstel te bekijken. Is er een aanpassing of uitbreiding gewenst? Dan horen wij dat graag. Bij akkoord, gaan we met plezier over tot het vlot inplannen van jouw installatie.

3, 2, 1, … je eigen groene energie

Na het afronden van de installatie, vragen wij de keuring aan. Na keuring ontvang je van ons de slotfactuur. Zo … nu ben je helemaal klaar om te genieten van je eigen groene energie!

Kwaliteit, betrouwbaarheid, service
en persoonlijk contact

Bij Boon Solar houden we één doel voor ogen: aangenaam en betaalbaar wooncomfort mogelijk maken voor elk gezin. Dat doen we door het aanbieden van innovatieve en kwalitatieve oplossingen op maat van jouw energienoden. Zo vormt Boon Solar al 10 jaar een betrouwbare partner in duurzame energie. Zaakvoerders Lauren en Rani gaan – samen met hun team – prat op een persoonlijke aanpak. Onze inzet? Het verlagen van jouw energiekosten! Of je nu meer wilt weten over energiepremies of over een totaalproject, bij Boon Solar zit je goed. Een team van 10 groene energiespecialisten denkt met je mee. Laat ons kennismaken!