Haal de energie van buiten naar binnen

Al honderdduizenden gezinnen in Vlaanderen zijn op de trein van de hernieuwbare energie gesprongen door zelf zonnepanelen te installeren. Dankzij zonnepanelen gaan consumenten nu ook zelf energie produceren en teruggeven aan het elektriciteitsnet. Deze zonne-energie is schoner, duurzamer en zorgt ervoor dat jouw energiefactuur daalt.

Verlaag je energiefactuur

Zonnepanelen verdienen zichzelf terug. Wat de terugverdientijd is, hangt af van situatie tot situatie en moet berekend worden aan de hand van verschillende factoren. Eens de investering terugbetaald is, kan je nog jaren van gratis energie genieten.

Met behulp van zonnepanelen kan je jouw eigen energie opwekken. De zelf gegenereerde stroom hoef je uiteraard niet meer te betalen en zorgt voor een drastische verlaging van je energiefactuur.

Monitoring

Dankzij Smart Energy Management oplossingen die alle data over je zonnepanelen en je verbruik bijhouden, is het nu erg simpel om je energieproductie en -verbruik te monitoren en op elkaar af te stemmen. Een app berekent je rendement en je verbruik en geeft je advies over hoe je in de toekomst nog slimmer met je energie kan omgaan. Je ziet ook meteen wanneer een zonnepaneel minder goed presteert en dus nood heeft aan een onderhoud of een check-up.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van zonnepanelen? Contacteer Lauren voor meer info: 053 39 75 94 of info@boonsolar.be