Over Boon

Boon Solar: een jong en dynamisch bedrijf

Sinds 2013 bouwt Lauren een sterk, dynamisch bedrijf uit. Eerst onder de naam Lauren Boon, daarna onder Boon Techniek BVBA en sinds enkele jaren spitst hij zich uitsluitend toe op zonne-energieoplossingen onder de naam Boon Solar.

Tijdens de afgelopen jaren verworven we de nodige expertise om aan onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. We breidden ons team uit met uiterst gemotiveerde medewerkers die onze visie volledig volgen.

Voor ons staat klantentevredenheid centraal. We streven naar tevreden cliënteel door steeds het juiste advies op maat van de klant te geven. Bovendien staan wij bij problemen steeds paraat om snel en vakkundig een oplossing te bieden.

Kwaliteit

We streven er bij elk project naar om de allerbeste kwaliteit af te leveren. Om die kwaliteit te blijven garanderen in een steeds innoverende markt, volgen we continu opleidingen. Zo investeren we in nieuwe technieken, producten en kennisopbouw rond de laatste nieuwe regelgevingen.

Betrouwbaarheid en service

Onze eerlijke en betrouwbare service garandeert een goed contact tussen Boon Solar en onze klanten. We laten jou dan ook niet in de kou staan bij eventuele problemen, zelf lang na de installatie. We overtuigen je niet met platte verkoopspraatjes, maar met een open houding waarbij we eerlijkheid voorop stellen.

Persoonlijk contact

Bij ons word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Lauren volgt alle projecten op van begin tot einde en is dus ook steeds jouw eerste aanspreekpunt. We hanteren een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met de wensen van elke individuele klant.

Team van specialisten

Als man en vrouw zijn Lauren en Rani het kloppend hart van het bedrijf.

Lauren beschikt over de nodige technische kennis van zaken en staat erop steeds een goed persoonlijk contact met de klanten te onderhouden. Daarnaast werkt hij ook actief mee op de werf en begeleidt hij zijn team in alle projecten.

Dankzij Rani loopt alles steeds van een leien dakje. Ze neemt de administratieve taken binnen het bedrijf voor haar rekening. Dit omvat onder meer de opmaak van offertes en facturen, plaatsen en opvolgen van bestellingen én de opmaak van de planning.

Hun ploeg bestaat uit de beste vakmannen die steeds betrouwbaar kwalitatief werk leveren.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van zonnepanelen, een thuisbatterij of elektriciteit? Contacteer Lauren voor meer info: 053 39 75 94 of info@boonsolar.be

Onze troeven

Verlagen van energiefactuur

Via het plaatsen van zonnepanelen op je dak, zorgen wij voor een drastische verlaging van jouw elektriciteitsfactuur.

Verhogen van zelfconsumptie

Een huisbatterij en monitoring van jouw energie kan je helpen om je zelfconsumptie te verhogen en bijgevolg je distributiekosten te verlagen.

Persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid

Als zaakvoerders staan wij onze klanten persoonlijk bij van begin tot einde. In het volledige proces staan service en kwaliteit centraal. De klant komt bij ons op de eerste plaats.

Eigen vakmannen

We werken steeds met een vast team van betrouwbare medewerkers. Daarom kunnen wij u voor 100% een kwaliteitsvol resultaat garanderen.